Sodelovanje in storitve

Z vrhunskimi raziskavami, sodelovanjem v partnerstvih ter raziskovalnimi storitvami si prizadevamo premikati meje biomedicinskega inženirstva in sorodnih področij. Naše poslanstvo je ustvarjanje novega znanja, razvijati prebojne tehnologije ter prispevati k izboljšanju zdravja in dobrobiti ljudi.

 

SODELOVANJE  

Vabimo raziskovalce in raziskovalne organizacije s komplementarnim znanjem in izkušnjami k sodelovanju pri raziskovalnih temah, kjer lahko združimo svoje vpoglede in razvijamo nove rešitve. Z veseljem sodelujemo tudi pri skupni pripravi prijav za financiranje raziskovalnih projektov.

 

NAPREDNE RAZISKOVALNE REŠITVE   

Z najsodobnejšimi raziskovalnimi zmogljivostmi ponujamo cenovno ugodne raziskovalne storitve institucijam, ki sicer nimajo dostopa do vrhunske infrastrukture. Ponujamo vrsto metod in aplikacij, vključno z:

  • Nano- in mikro CT: Pridobite vpogled v mikrostrukturo kompleksnih vzorcev z visoko ločljivostjo.
  • 3D Biotisk: Prenesite inovativne koncepte v oprijemljive prototipe za tkivno inženirstvo in regenerativno medicino.
  • (Bio)polimerni premazi in nanosi: Izkoristite prilagojene premaze za izboljšane lastnosti materiala in biokompatibilnost.
  • Kemijska in strukturna karakterizacija: Pridobite poglobljeno razumevanje (bio)polimernih izdelkov s celovito analizo.
  • Študije citotoksičnosti: Ocenite varnost materialov s pomočjo analiz o citotoksičnosti.
  • Razvoj tkivnih modelov in vitro: Ustvarite nove modele za razvoj zdravil in izboljšajte razumevanje patofiziologije.
  • Razvoj sistemov za dostavo zdravil: Oblikujte prihodnost dostave zdravil z inovativnimi strategijami za izboljšano terapevtsko učinkovitost.
  • Razvoj biosenzorjev: Inovirajte v diagnostiki z razvojem in testiranjem najsodobnejših senzorjev za oskrbo ob pacientu.

 

KONTAKT  

Če vas zanima sodelovanje pri raziskovalnih projektih ali uporaba naših specializiranih raziskovalnih storitev, vas vabimo, da nas kontaktirate in sporočite svoje ideje, potrebe in želje, za katere bomo poskusili skupaj raziskali možnosti in začrtali pot naprej.

Skip to content